szájsebészet

ismertető

A szájsebészeti beavatkozásnak már a gondolata is félelmet ébreszt az emberekben. Mi úgy gondoljuk, a megfelelő tájékoztatás alapvető része betegeink ellátásának, és nem utolsó sorban hozzájárul ahhoz, ami számunkra a legfontosabb, hogy Ön teljes biztonságban érezhesse magát nálunk.

Az alábbiakban közölt információk csupán tájékoztató jellegűek. Az Ön kezelésére vonatkozóan szájsebészünk örömmel áll rendelkezésére, hogy személyes konzultáció keretében adhasson Önnek tanácsot.

Foghúzás
Bár a foghúzás legtöbbször rutinművelet, mely semmilyen utókezelést nem igényel, bizonyos esetekben szájsebész által végzett beavatkozásra van szükség. Egy problémás fog gyulladást vagy akár fertőzést is okozhat a szájban, állkapocsban vagy az arcon.

Bölcsességfog
A bölcsességfog általában húszas éveink elején nő csak ki, sajnos sokszor ferdén. Ilyenkor vagy előretolja az egész fogsort, vagy beékelődik és ki sem tud bújni. Ez gyakran fájdalommal jár, duzzanatot okoz.

Ha ki is nő, a szájban leghátul helyezkedik el, ezért nehezen tisztítható, így könnyen szuvasodik.

Ciszta eltávolítás (cystectomia/rezekció)

A ciszta kötőszövetes tokkal körülvett, általában folyadékkal töltött kóros tömlő. Leggyakrabban a foggyökér csúcson alakul ki, annak krónikus gyulladása következtében. Többnyire nem okoz fájdalmat, így a beteg sokszor nem is tud a létezéséről. Eltávolítása azonban minden esetben szükséges és fontos, mert folyamatosan növekszik, elfertőződhet és a fogak elmozdulását okozhatja.

Arcüreg (sinus) zárás

Felső rágófogak kihúzása után ritkán előfordul, hogy az arcüreg megnyílik, mert a fog gyökere az arcüregben végződött. Ilyenkor a szájüreg összeköttetésbe kerül az arcüreggel, ami gyulladást eredményez, ezért azt minél előbb zárni kell.

rólunk

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön egyéni igényeit kielégíthessük. Orvosaink sokéves nemzetközi tapasztalata nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó, egészséges fogsorral, elégedetten távozzon tőlünk. Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljeskörű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

vélemények

Kedves, profi csapat, jól felszerelt rendelővel. Mindig remek hangulatban telnek a kezelések. Én rettegtem a fogászattól, de itt az első perc után elszállt minden félelmem. Két dokinál is voltam már itt, mindketten fájdalommentesen, és profin dolgoznak.

- Google Business Page értékelés

Miszlai Gábor

egy évvel ezelőtt írta

Kedves, nyugodt, türelmes doki (Hamid - mert Őt ismerem) és asszisztens (Mindegyikük 🙂 Fájdalommentes szuri!!! Már-már szeretek ott lenni (pedig ez fogászaton...háááát, nem jellemző 🙂

- Google Business Page értékelés

Kristály Barbara

6 hónappal ezelőtt írta

Aki színvonalas,profi fogásokat keres, itt megtalálja.Fájdalom mentes érzéstelenítés,gyors diagnózis, panoráma röntgen, hozzá értő bisztos kezű fogorvosok és türelmes kedves asszisztensek,recepciós várja itt ,akinek erre fáj a foga.
Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek.

- Google Business Page értékelés

Apostol Mária

egy évvel ezelőtt írta

Udvarias és segítőkész csapat, színvonalas árak.

- Google Business Page értékelés

Király Zoltán

egy évvel ezelőtt írta

Térkép

elérhetőségeink - gyömrő

Cím: 2230 Gyömrő, Szent István út 21.
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3620 2000 007

elérhetőségeink - Budapest

Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Rózsadomb Center 1. emelet
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3630 7573 023

implantdiamond.eu  |  © minden jog fenntartva  |  Magán fogászat Budapesten és Gyömrőn  |  2020 

Shopping Basket