Protetika

ismertető

Korona A fogászati korona a fog egész felületét beborító fogpótlás, melyet esztétikusan a többi fog formájához és színéhez illeszkedve készítünk el Önnek. Koronát akkor javasolunk, ha a fog oly mértékben károsodott, hogy esztétikai tömés vagy inlay már nem készíthető, de az állkapocsban stabilan rögzül. A koronák többféle anyagból készülhetnek.
  • » Fémváz porcelán felépítménnyel
A korona alapja egy fémváz, melyet porcelánnal leplezünk, így a vázból semmi nem látszik a szájban.
  • » Fémmentes korona porcelán felépítménnyel
A legszebb esztétikai eredményt a fémmentes koronákkal érhetjük el. Általában frontfogaknál ajánljuk, mert a megtévesztésig természetes hatást keltenek. A 100%-ig fémmentes korona (cirkónium-oxid váz és porcelán felépítmény) legnagyobb előnye, hogy teljesen allergiamentes, test és fogbarát. Híd A híd több koronából álló, összefüggő fogpótlást jelent. Egy hiányzó fog esztétikusan lezárható egy fix híddal. A híd tagok a hiányzó fogakat helyettesítik, a szomszéd fogak pedig mint pillérek szolgálnak. A koronához hasonlóan a híd is készülhet fémtartalmú, illetve fémmentes vázzal, mindkét esetben porcelán felépítménnyel.

rólunk

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön egyéni igényeit kielégíthessük. Orvosaink sokéves nemzetközi tapasztalata nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó, egészséges fogsorral, elégedetten távozzon tőlünk. Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljeskörű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

vélemények

Kedves, profi csapat, jól felszerelt rendelővel. Mindig remek hangulatban telnek a kezelések. Én rettegtem a fogászattól, de itt az első perc után elszállt minden félelmem. Két dokinál is voltam már itt, mindketten fájdalommentesen, és profin dolgoznak.

- Google Business Page értékelés

Miszlai Gábor

egy évvel ezelőtt írta

Kedves, nyugodt, türelmes doki (Hamid - mert Őt ismerem) és asszisztens (Mindegyikük 🙂 Fájdalommentes szuri!!! Már-már szeretek ott lenni (pedig ez fogászaton...háááát, nem jellemző 🙂

- Google Business Page értékelés

Kristály Barbara

6 hónappal ezelőtt írta

Aki színvonalas,profi fogásokat keres, itt megtalálja.Fájdalom mentes érzéstelenítés,gyors diagnózis, panoráma röntgen, hozzá értő bisztos kezű fogorvosok és türelmes kedves asszisztensek,recepciós várja itt ,akinek erre fáj a foga.
Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek.

- Google Business Page értékelés

Apostol Mária

egy évvel ezelőtt írta

Udvarias és segítőkész csapat, színvonalas árak.

- Google Business Page értékelés

Király Zoltán

egy évvel ezelőtt írta

Térkép

elérhetőségeink - gyömrő

Cím: 2230 Gyömrő, Szent István út 21.
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3620 2000 007

elérhetőségeink - Budapest

Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Rózsadomb Center 1. emelet
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3630 7573 023

implantdiamond.eu  |  © minden jog fenntartva  |  Magán fogászat Budapesten és Gyömrőn  |  2020 

Shopping Basket