parodontológia

ismertető

Fogkő eltávolítás

A fogkő a fogainkon lévő lepedék kikristályosodott változata, melyet fogmosással nem lehet eltávolítani. A fogkő a rajta lévő lepedékkel magához vonzza a baktériumokat, amely így folyamatos gyulladást tart fenn a fogíny, illetve a fogágy mentén. Ha a folyamatot időben nem fordítjuk vissza, a gyulladás krónikussá válhat. Ez károsítja a csontot és végül a fogak elmozdulásához, kihullásához vezet. Mindez megelőzhető! A megfelelő szájhigiénia fenntartásához  évente legalább két alkalommal fogkő eltávolítást ajánlunk.  Szájhigiénikusunk nemcsak a szükséges fogtisztítást végzi el, de szakszerű tanácsokkal is ellátja Önt a szájápolást illetően.

Mélytasak tisztítás

Kezeletlen ínygyulladás esetén az íny és a fog közötti résen tasak alakul ki, melyben a baktériumok könnyen elszaporodnak. A gyulladás egyre mélyebbre húzódik és képes a fogak tartószerkezetét is károsítani. Hosszútávon ez nem csak rossz leheletet, de a fogak elvesztését is eredményezheti. A tasaktisztítás rendelőnkben helyi érzéstelenítéssel történik, a kezelés fájdalommentes.

Szájhigiénia

A megfelelő szájhigiénia kulcsfontosságú egészségünk megőrzésében, ehhez azonban sokszor nem elegendő az otthoni fogmosás. A fogkő okozta fogágybetegségek tünetei nem járnak fájdalommal, ezért gyakran észrevétlenek maradnak.
tünetek
  • » vérző, gyulladt fogíny
  • » rossz lehelet és kellemetlen szájíz
  • » elmozduló fogak
  • » vörös, duzzadt és érzékeny fogíny
  • » genny a fog és az íny körül
Szájhigiénikusunk készséggel látja el Önt fog- és szájápolási tanácsokkal.

rólunk

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön egyéni igényeit kielégíthessük. Orvosaink sokéves nemzetközi tapasztalata nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó, egészséges fogsorral, elégedetten távozzon tőlünk. Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljeskörű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

vélemények

Kedves, profi csapat, jól felszerelt rendelővel. Mindig remek hangulatban telnek a kezelések. Én rettegtem a fogászattól, de itt az első perc után elszállt minden félelmem. Két dokinál is voltam már itt, mindketten fájdalommentesen, és profin dolgoznak.

- Google Business Page értékelés

Miszlai Gábor

egy évvel ezelőtt írta

Kedves, nyugodt, türelmes doki (Hamid - mert Őt ismerem) és asszisztens (Mindegyikük 🙂 Fájdalommentes szuri!!! Már-már szeretek ott lenni (pedig ez fogászaton...háááát, nem jellemző 🙂

- Google Business Page értékelés

Kristály Barbara

6 hónappal ezelőtt írta

Aki színvonalas,profi fogásokat keres, itt megtalálja.Fájdalom mentes érzéstelenítés,gyors diagnózis, panoráma röntgen, hozzá értő bisztos kezű fogorvosok és türelmes kedves asszisztensek,recepciós várja itt ,akinek erre fáj a foga.
Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek.

- Google Business Page értékelés

Apostol Mária

egy évvel ezelőtt írta

Udvarias és segítőkész csapat, színvonalas árak.

- Google Business Page értékelés

Király Zoltán

egy évvel ezelőtt írta

Térkép

elérhetőségeink - gyömrő

Cím: 2230 Gyömrő, Szent István út 21.
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3620 2000 007

elérhetőségeink - Budapest

Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Rózsadomb Center 1. emelet
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3630 7573 023

implantdiamond.eu  |  © minden jog fenntartva  |  Magán fogászat Budapesten és Gyömrőn  |  2020 

Shopping Basket