implantológia

ismertető

Hiányzó fogak pótlására a legjobb választás az implantátum. A kivehető protézissel ellentétben a fogimplantátum tartós, fixen az állkapocsba rögzített fogakat biztosít az Ön számára.

A FOGIMPLANTÁTUM LEGNAGYOBB ELŐNYE, HOGY A BEÜLTETETT FOGAKAT ÖN TELJESEN ÚGY ÉRZÉKELI, MINT A SAJÁT FOGAIT!

A több évtizedes kutatás eredményeképpen az implantáció sikeressége ma már több, mint 95%!

Mi az implantátum?

A fogászati implantátum egy titániumból készült műgyökér, melyet szájsebészünk a hiányzó fog helyén ültet az állkapocscsontba. Ezt az orvosilag tiszta ötvözetet az emberi szervezet teljes mértékben képes befogadni, gyakorlatilag „összenő vele”. A gyógyulási folyamat általában 2 hónapig tart. Ezután a csontba integrálódott műgyökérre rögzítjük a koronát, hidat.

Fájdalommentesség

Bár szájsebészeti beavatkozásnak minősül, a fogászati implantálás nem jár nagyobb kényelmetlenséggel, mint egy foghúzás. Először egy zselés anyaggal zsibbasztjuk el a kezelendő felületet azért, hogy az érzéstelenítő injekció beadása se fájjon. A műtét utáni gyógyszeres kezelés pedig csökkenti a kellemetlenségeket, gyorsítja a gyógyulást.

Melyek az implantátum előnyei?

  • hiányzó fogak pótlása anélkül, hogy a mellettük lévő fogakat lecsiszolnánk
  • javítja az életminőséget
  • gond nélkül élvezheti a rágást, mely elősegítve az emésztést enyhíti a gyomorpanaszokat is
  • javítja a beszédet, csökkenti a rossz leheletet
  • megállítja a hiányzó fogaknál a csont elvékonyodását
  • fiatalabbnak fogja magát érezni és önbizalmat ad

Kezelés utáni teendők

A megfelelő szájápolás nagyon fontos! Mosson rendszeresen fogat (naponta többször) és használjon fogselymet. Ne mulassza el az előírt kontrollvizsgálatot, mely félévente szükséges. Megfelelő szájhigiéniával implantátumait akár egy életen át is élvezheti!

Csontpótlás

Fogak elvesztése, fogágy betegségek miatt az állkapocscsont idővel elvékonyodhat. Az implantátumok stabil rögzítéséhez azonban elengedhetetlen a megfelelő vastagságú csont. Ilyenkor végzünk csontpótlást. A kezelés helyi érzéstelenítésben történik, így nincs szükség kórházi ellátásra. Szakképzett implantológus szájsebészünk több éves nemzetközi gyakorlata nyújt garanciát a műtét sikeréhez.

Hiányzó csontot lehet szintetikus csontpótló anyaggal vagy akár saját csont átültetésével is pótolni.

Azt, hogy az Ön számára melyik csontpótló eljárás a legmegfelelőbb, szájsebészünk segít Önnek eldönteni.

Sinus lift (Arcüreg nyálkahártyájának megemelése)

Az arcüreg a felső hátsó rágófogak fölött található. A rágófogak elvesztésével az arcüreg lesüllyed és az alatta található csont sorvadni kezd. Mivel az implantátumokat a csontba rögzítjük, az elvékonyodott csont nem alkalmas annak befogadására. Szájsebészünk megemeli az arcüreg nyálkahártyáját és az így keletkező rést csontpótló anyaggal tölti fel. Az implantátum behelyezése legtöbbször ezzel egyidőben történik, így nincs szükség újabb beavatkozásra. Az új csont és az implantátum néhány hónap alatt összeforr az állkapocscsonttal.

Az sinus lift segítségével Ön tehát akkor is kaphat implantátumot, ha korábban éveken át kivehető fogsora volt csak!

rólunk

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön egyéni igényeit kielégíthessük. Orvosaink sokéves nemzetközi tapasztalata nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó, egészséges fogsorral, elégedetten távozzon tőlünk. Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljeskörű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

vélemények

Kedves, profi csapat, jól felszerelt rendelővel. Mindig remek hangulatban telnek a kezelések. Én rettegtem a fogászattól, de itt az első perc után elszállt minden félelmem. Két dokinál is voltam már itt, mindketten fájdalommentesen, és profin dolgoznak.

- Google Business Page értékelés

Miszlai Gábor

egy évvel ezelőtt írta

Kedves, nyugodt, türelmes doki (Hamid - mert Őt ismerem) és asszisztens (Mindegyikük 🙂 Fájdalommentes szuri!!! Már-már szeretek ott lenni (pedig ez fogászaton...háááát, nem jellemző 🙂

- Google Business Page értékelés

Kristály Barbara

6 hónappal ezelőtt írta

Aki színvonalas,profi fogásokat keres, itt megtalálja.Fájdalom mentes érzéstelenítés,gyors diagnózis, panoráma röntgen, hozzá értő bisztos kezű fogorvosok és türelmes kedves asszisztensek,recepciós várja itt ,akinek erre fáj a foga.
Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek.

- Google Business Page értékelés

Apostol Mária

egy évvel ezelőtt írta

Udvarias és segítőkész csapat, színvonalas árak.

- Google Business Page értékelés

Király Zoltán

egy évvel ezelőtt írta

Térkép

elérhetőségeink - gyömrő

Cím: 2230 Gyömrő, Szent István út 21.
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3620 2000 007

elérhetőségeink - Budapest

Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Rózsadomb Center 1. emelet
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3630 7573 023

implantdiamond.eu  |  © minden jog fenntartva  |  Magán fogászat Budapesten és Gyömrőn  |  2020 

Shopping Basket