esztétikai fogászat

ismertető

Esztétikai tömések

  • Régi amalgám tömés eltávolítása

Régi amalgám töméseit érdemes esztétikai tömésre cserélni, mert:

Az esztétikai tömés színe megegyezik a fog színével, ezért észrevétlen. Az amalgámtöméssel ellentétben nem tartalmaz fémet, nincs káros hatással a szervezetre (nem okoz allergiát sem). Az esztétikai tömés azonnal terhelhető, stabilan kötődik a foghoz. Kopásálló, színe évek múlva sem változik.

  • Szuvas fogak kezelése

A fogszuvasodás az egyik legáltalánosabb fogászati probléma. Ha a szuvas fogat nem kezeljük idejében, fájdalmat, gyulladást okoz és végül a fog elvesztéséhez is vezethet.

A szuvasodás mértékétől függően elegendő lehet egy esztétikai tömés vagy inlay, komolyabb esetben a fogat gyökérkezeljük.

Inlay

Abban az esetben, ha az esztétikai tömés már nem elegendő, de korona még nem indokolt, a legjobb megoldás az inlay. Az inlay-t (fogbetétet) fogtechnikus készíti el lenyomat alapján. Színe tökéletesen illeszkedik a fog színéhez, tartós, kopásálló és nagyszerűen alkalmazható amalgám tömések cseréjeként.

Inlay készülhet porcelánból, kerámiából vagy grádiából.

Porcelán héj

Az esztétikai fogászat leglátványosabb újítása a porcelán héj. A metszőfogak külső felszínét borító héjat egyéni méretre, formára és színre készítjük el Önnek, így tökéletesen illeszkedik meglévő fogaihoz. Rendkívül látványos letört, elszíneződött, repedt vagy kismértékben elcsavarodott fogak esetén. Ha túl nagy a hézag a fogak között vagy az egyik fog rövidebb, mint a másik, a porcelán héj ezt tökéletesen korrigálja. A beavatkozás rendkívül kíméletes, hiszen a fogak felszínéből csupán egy leheletvékony réteget csiszolunk le.

Mindez gondos előkészítést, rendkívül precíz munkát kíván, melyet nagy gyakorlattal rendelkező fogorvosaink teljes biztonsággal végeznek rendelőnkben.

Jacket Korona

A legesztétikusabb fémmentes korona, melyet a felső metszőfogakra építünk. A jacket  koronák a természetes zománchoz hasonlóan áttetszőek, ezért ugyanúgy ragyognak, mint az igazi fogak.

rólunk

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön egyéni igényeit kielégíthessük. Orvosaink sokéves nemzetközi tapasztalata nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó, egészséges fogsorral, elégedetten távozzon tőlünk. Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljeskörű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

vélemények

Kedves, profi csapat, jól felszerelt rendelővel. Mindig remek hangulatban telnek a kezelések. Én rettegtem a fogászattól, de itt az első perc után elszállt minden félelmem. Két dokinál is voltam már itt, mindketten fájdalommentesen, és profin dolgoznak.

- Google Business Page értékelés

Miszlai Gábor

egy évvel ezelőtt írta

Kedves, nyugodt, türelmes doki (Hamid - mert Őt ismerem) és asszisztens (Mindegyikük 🙂 Fájdalommentes szuri!!! Már-már szeretek ott lenni (pedig ez fogászaton...háááát, nem jellemző 🙂

- Google Business Page értékelés

Kristály Barbara

6 hónappal ezelőtt írta

Aki színvonalas,profi fogásokat keres, itt megtalálja.Fájdalom mentes érzéstelenítés,gyors diagnózis, panoráma röntgen, hozzá értő bisztos kezű fogorvosok és türelmes kedves asszisztensek,recepciós várja itt ,akinek erre fáj a foga.
Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek.

- Google Business Page értékelés

Apostol Mária

egy évvel ezelőtt írta

Udvarias és segítőkész csapat, színvonalas árak.

- Google Business Page értékelés

Király Zoltán

egy évvel ezelőtt írta

Térkép

elérhetőségeink - gyömrő

Cím: 2230 Gyömrő, Szent István út 21.
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3620 2000 007

elérhetőségeink - Budapest

Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Rózsadomb Center 1. emelet
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3630 7573 023

implantdiamond.eu  |  © minden jog fenntartva  |  Magán fogászat Budapesten és Gyömrőn  |  2020 

Shopping Basket