rólunk

Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljes körű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

Lelkes csapatunk nagy figyelmet fordít arra, hogy betegeink egyéni igényeit kielégíthesse.

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt, mert tudjuk, hogy fogorvoshoz menni a legtöbb embernek maga a rémálom.

Nálunk nincs lehetetlen!

Sokéves nemzetközi tapasztalatunk nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó fogsorral büszkélkedhessen.

Dr. Sarrami Shahin
Fog-és szájbetegségek szakorvosa, implantológus

Szakterület:
implantológia, szájsebészet, esztétikai fogászat

1999-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd 2005-ben fog-és szájsebészeti-,  2008-ban dento-alveolar sebészeti szakvizsgát tettem. 2007-ben a GDC tagság megszerzését követően Angliában kezdtem el dolgozni. 10 évvel később pedig nagy álmom vált valóra, ugyanis Angliában megnyitottam a rendelőmet, a Da Vinci Dental Clinic-et.

A munkám során azt tapasztaltam, hogy az emberekből félelmet, szorongást vált ki, ha fogorvoshoz kell menni. Az Implant Diamond azzal a céllal jött létre, hogy a fogászati beavatkozásokat lehet kíméletesen, fájdalommentesen végezni, így a páciensben nem marad kellemetlen emlék és örömmel távozik.

Magyarul, angolul, perzsául, spanyolul és szerbül beszélek.

 

Dr. Hamid Ghanbarzadeh Darban
fogorvos

Szakterület:
fogszabályozás, esztétikai és konzerváló fogászat

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2011-ben. Jelenleg fogszabályozó szakorvosi képzést tanulok. Édesapám egyetemi fogszabályzó professzor, aki gyermekkorom óta elbűvöl a szakma csodáival és a mai napig motivál engem a tökéletesség felé. Célom, hogy a pácienseim magabiztosan tudjanak mosolyogni, ezért a legmodernebb technikák és anyagok alkalmazásával, fájdalommentes kezelésekkel igyekszem a legjobb ellátást nyújtani. A pácienseim elégedettsége az én mindennapi sikerem és örömöm.

Magyarul, angolul, németül és perzsa nyelven beszélek.

Dr. Sanatkhani Mohammad
fogorvos

Szakterület: konzerváló, esztétikai fogászat, protetika, szájsebészet, implantológia

2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán, majd 2017-ben elkezdtem egy továbbképzést szájsebészet, implantológia szakirányon az ausztriai Krems városában, a Danube Private University-n, amit 2020 tavaszán sikeres szakvizsgával zártam.

Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségnek tartom magam, a munkámban pedig nagyon precíz és maximalista vagyok. Szerencsésnek érzem magam, mert azt csinálom, amit szeretek, és mivel a sebészeti terület a mindenem, ezért képzem magam ebbe az irányba. Olyan légkör megteremtése a célom, ahová a páciens félelem nélkül tér be és mosolyogva távozik.

Magyarul, angolul, perzsául és hollandul beszélek.

Dr. Yazdizadeh Aydin
fogorvos

Szakterület: szájsebészet

2010 óta élek Magyarországon, tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol 2017-ben diplomáztam. Már gyermekkoromban is a gyógyítás szeretetét láttam magam körül, mivel az édesapám szemész, az édesanyám gyermekorvos, így egyértelmű volt számomra is, hogy az orvosi pályán folytatom a tanulmányaimat.

 

Dr. Trucza Edina
fogorvos

Szakterület: esztétikai fogászat

Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogászati karán folytattam, ahol 2016-ban diplomáztam. Munkám során kiemelt figyelmet szentelek arra, hogy a páciens a lehető legkevesebb fájdalom mellett, minél magasabb színvonalú fogászati ellátást kapjon. Úgy vélem, hogy a fájdalommentesség előfeltétele annak, hogy pácienseim elégedetten távozzanak a rendelőből.

Magyarul, angolul és románul beszélek.

Ujvári Viktória
főasszisztens, klinikai fogászati higiénikus

A gimnázium elvégzése után 2015-ben sikeres vizsgát tettem a Pannon Kincstár Tanodában, mint fogászati asszisztens. Mivel szakmai kíváncsiságom határtalan, elvégeztem egy klinikai fogászati higiénikus képzést is. A szakmai képességek mellett fontosnak tartom, hogy a páciensek szívesen jöjjenek hozzánk, asszisztensnőként pedig igyekszem barátságos, oldott légkört teremteni és jó kapcsolatot kialakítani.

Angolul és németül beszélek.

Hargitai Brigitta
asszisztens

Somogyi Dóra
asszisztens

Indrik Rafaella
asszisztens

Királyné Horvát Viktória
iroda és recepcióvezető

Vendégné Miklós Tünde
asszisztens

2018 óta dolgozom az Implant Diamond csapatában. Jókedvű, pozitív személyiségnek tartom magam, aki nyitott és közvetlen, nem csak szívesen foglalkozom emberekkel, hanem szívesen is segítek nekik. Az sem véletlen, hogy idővel nagyon megtetszett a fogászati asszisztens szakma, így elvégeztem a szükséges képzéseket és 2020 decembere óta asszisztensként erősítem a csapatot.

Uitz Márton
marketing és social media felületek kezelése

Csapó Judit
recepciós

László Csilla
recepciós

vélemények

Kedves, profi csapat, jól felszerelt rendelővel. Mindig remek hangulatban telnek a kezelések. Én rettegtem a fogászattól, de itt az első perc után elszállt minden félelmem. Két dokinál is voltam már itt, mindketten fájdalommentesen, és profin dolgoznak.

- Google Business Page értékelés

Miszlai Gábor

egy évvel ezelőtt írta

Kedves, nyugodt, türelmes doki (Hamid - mert Őt ismerem) és asszisztens (Mindegyikük 🙂 Fájdalommentes szuri!!! Már-már szeretek ott lenni (pedig ez fogászaton...háááát, nem jellemző 🙂

- Google Business Page értékelés

Kristály Barbara

6 hónappal ezelőtt írta

Aki színvonalas,profi fogásokat keres, itt megtalálja.Fájdalom mentes érzéstelenítés,gyors diagnózis, panoráma röntgen, hozzá értő bisztos kezű fogorvosok és türelmes kedves asszisztensek,recepciós várja itt ,akinek erre fáj a foga.
Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek.

- Google Business Page értékelés

Apostol Mária

egy évvel ezelőtt írta

Udvarias és segítőkész csapat, színvonalas árak.

- Google Business Page értékelés

Király Zoltán

egy évvel ezelőtt írta

Térkép

elérhetőségeink - gyömrő

Cím: 2230 Gyömrő, Szent István út 21.
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3620 2000 007

elérhetőségeink - Budapest

Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Rózsadomb Center 1. emelet
Rendelési idő: hétfő – péntek 10:00-18:00
Bejelentkezés: +3630 7573 023

implantdiamond.eu  |  © minden jog fenntartva  |  Magán fogászat Budapesten és Gyömrőn  |  2020 

Shopping Basket